Knjigovodstveni programi


Svi naši računovodstveni / knjigovodstveni programi su Windows aplikacije. Jednostavni, Brzi, Pouzdani, Provjereni. 

Programi su grupirani u četiri osnovne grupe: veleprodaja, maloprodaja, glavna knjiga i plaće.

Sva knjiženja su automatizirana. Skoro sve radnje u programu, moguće je obaviti bez upotrebe miša. Pogledajte skicu organizacije i povezanosti dokumenata.

Programi podržavaju mrežni rad, rad sa svim vrstama printera, slanje svih ispisa e-poštom direktno iz programa, eksport svih tabela u Excel.

Na svim tabelama (adresar, skladište, liste dokumenata, knjiga IRA,...) je moguće podešavanje redoslijeda, širine kolona i odabir kolona.

Svaki djelatnik može imati vlastiti izbornik samo sa modulima koji su mu potrebni. Ne gubi se vrijeme na traženje modula koji se najčešće koriste. Izbjegava se mogućnost da korisnik programa 'prtlja' po onome što ga u stvari ne zanima ili za što nije kvalificiran ili ne bi trebao znati.

Kontrola pristupa procedurama i na nivou gumba (Neki djelatnici mogu vidjeti listu poslovnih partnera ali bez mogućnosti izmjene ili brisanja podataka).

Računi, ponude, otpremnice mogu izgledati točno onako kako vi želite (uz sadržaj koji je propisan zakonom). Izgled i ispis u boji, ubacivanje logotipa, odabir fonta i veličine fonta, dodavanje rečenica i poruka na dokumente prema želji korisnika.

Izgled većine dokumenata korisnik sam može mijenjati nakon 30 minuta obuke.

Možete upisati neograničenu količinu teksta uz opis stavke, zaglavlja i podnožja računa.

Moduli: Veleprodaja, Maloprodaja, Glavna knjiga, Plaće, Virmani

Tags: Knjigovodstveni programi

Print Email

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.