FitAp

Softver namijenjen fitness centrima

Jednostavno i efikasno rješenje za vođenje evidencije članova, članarina, on line rezervacija, on line raspored koje će Vam povećati broj korisnika te osloboditi Vaše vrijeme.

FitAp je Web i Android / Iphone aplikacija za evidenciju članova, uplata članarina i dolazaka članova, online rezervacije i otkazivanje termina (sve je u oblaku / cloud).

Programe možete koristi na svom mobitelu, tabletu ili računalu, gdje god imate pristup Internetu.

Za skroman početak nije potrebna kupovina računala, tableta ni barkod čitača. Ukoliko koristite barkod pri evidenciji dolazaka tj. provjeri članarina možete ga očitati mobitelom iz programa.

Aplikacija je savršena za mali studio/učitelja koji tek počinje. Ali u potpunost će vas podržati i kad ćete imati više termina istovremeno u više dvorana.

Vaši polaznici mogu na Internetu uvijek vidjeti vaš aktualni raspored, rezervirati ili otkazati svoj termin kroz aplikaciju na mobitelu, ili preko web aplikacije

Interaktivni kalendar/raspored iz našeg program možete ugraditi u svoju web stranicu ili dijeliti link na svom FB profilu.

Kroz Fitap aplikaciju imati ćete uvid u statistiku svih odrađenih sati učitelja/trenera, dolazaka za svakog člana, broj dolazaka po svakom satu itd.

Ukoliko prodajte članarine za točno određene termine onda klikom na termin na rasporedu možete dobiti popis svih ljudi koji će doći na sat i vidjeti koliko još ima slobodnih mjesta u grupi.

Smanjite količinu vremena koju trošite na administraciju i dogovaranje termina (otkazivanje i rezerviranje)


Prikaz ekrana pregledavanog sa osobnog računala   

    4 raspored 1 uplataclanarina  


Prikaz ekrana pregledavanog sa mobitela

   1 uplata clanarina 2 rapored 3 raspored podaci o terminu 4 evidencija dolazaka clanovi 5 otkazivanje rezervacija


Demonstracija programa

Ispis rasporeda iz programa ugrađenog u našu stranicu možete vidjeti klikom ovdje.

Ako demo želite pregledati u punom ekranu kliknite ovdje.

Print Email

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.